Voor 22:00 besteld = Volgende dag verzonden
Gratis afhalen in de winkel
Gratis verzending vanaf €150,-

Retourenbeleid

Retouren

Jammer dat het item niet helemaal is wat je in gedachten had! Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling retour sturen. Wij stellen het erg op prijs als je je items z.s.m. retourneert aan ons, dan kunnen wij het weer verkopen!

Voeg het bijgevoegde retourformulier toe aan jouw retourpakket. Mocht deze er onverhoopt niet bij zitten, laat dit ons dan weten of schrijf dan duidelijk op een papier je naam, ordernummer, email, telefoonnummer en bankrekeningnummer. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeld dit goed.

De retourkosten zijn voor eigen rekening of breng ze gratis terug in de winkel. Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om een verzendbewijs met Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.

RETOURVOORWAARDEN

  • Items dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden, maar het liefst eerder!

  • Het te retourneren item dient niet te zijn beschadigd, en/of gewassen.

  • Het te retourneren item vertoont geen draagsporen, heeft geen vlekken en/of een parfum geur.

  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van een aangehecht label.

  • Bij het retourneren van schoenen mag de schoenendoos niet dienen als verpakkingsmethode.

  • Wil je een artikel ruilen? Geen probleem, neem eerst even contact met ons op.

  • Bij afgeprijsde artikelen geven wij geen geld terug, ruilen mag wel of wij geven een tegoedbon. Bij ruilingen van sale items draagt de klant zelf de kosten voor verzending en retournering.

Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang gezet worden. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Retouren

Zodra je retourzending door ons ontvangen is doen we ons best om deze zo snel mogelijk te verwerken, maar uiterlijk binnen 5 dagen.